Ua ulufale mai le mining i le tausaga auro, e faʻafefea ona filifilia e tagata e ona le mining ni faʻataʻavalevale talafeagai?

O le faʻatinoina lelei o faiga faʻapipiʻi eseese i totonu o le faʻalapotopotoga faʻapitoa ua aumaia ai se faʻalapotopotoga lautele o le pulega o pisinisi fou, faatosina faʻafaigaluega, ma e oʻo lava i se vaitau auro mo le pisinisi maina a Saina.O le mea moni, a'o ulufale atu punaoa minerale i se taamilosaga fou o le tuufaatasia, aʻo faʻaauau pea le faʻaleleia atili o le atinaʻe malosi o punaoa minerale i Saina, o le faʻalauteleina o le tuʻufaʻatasia o punaoa minerale e mafai ona faʻalauteleina le faʻalauteleina o le atinaʻeina o masini eli e pei o crushers, faʻavaeina le faavae mo le faʻaleleia o le. tulaga atoa gaosiga o masini eli i Saina.O le filifiliga o faʻamaʻi tetele e masani lava mo le fausiaina o inisinia tetele, ona o le manaʻoga e tele, o lea e matua manaʻomia ai le faʻaogaina i se laina gaosiga e tasi.E le toe talafeagai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi masani mo le tele o mea lelei.O le faʻateleina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o punaoa minerale i le lalolagi atoa ua matua faʻateleina ai le aofaʻi o le faʻaogaina ma le eliina o lenei punaoa, ma faʻamalosia lelei ai le faʻavaveina o le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi tetele, masini mining, ma mea faʻapipiʻi.O nisi taimi, manaʻomia faʻapitoa gaosiga manaʻomia le mamanu ma le gaosiga o faʻamaʻi tetele e ala i le faʻapitoa.

Ua ulufale mai le mining i le tausaga auro, e faʻafefea ona filifilia e tagata e ona le mining ni faʻataʻavalevale talafeagai?

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o loʻo i ai le tele ma le tele o ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o le crusher tele i luga o le maketi, ma o le faʻaleagaina o aʻafiaga o faʻamatalaga eseese o meafaigaluega e ese foi.I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o le paʻu tele, e pei o le auvae, cone crusher, impact crusher, heavy hammer crusher, etc.

Jaw crusher o se oloa lelei mo le tuʻimomomoina o mea malō ma sili ona abrasive.O ona tulaga lelei e le mafaatusalia o loʻo faʻaalia i tulaga o le ola tautua, fua faatatau o le tausiga, ma le fua o le toilalo.

Cone crusher o se meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina i le faʻaogaina o oneone ma iliili tuʻufaʻatasia laina gaosiga, e masani lava ona faʻaaogaina mo le lua-laasaga ma le tolu-vaega tuʻimomomoina i mines uʻamea ma oneone ma iliili aggregate faagasologa.Ona o le malosi o le tuʻimomomoina o le malosi ma le tele o mea e gaosia, e faʻaaogaina lautele mo le tuʻimomomoina o mea faʻaoga ma mea faigata.

E tusa lava po o le a le ituaiga maa, e manaʻomia ona tuʻimomomoina aʻo leʻi faʻagasolo atu i le isi laasaga.O le tu'imomomoina o se fa'agasologa o minerale.Tu'imomomoina faiga: 1. Tu'imomomoina.2. gau.3. olo.Tulaga o mea faigaluega: O uiga fa'atinoga ma le maualuga o galuega a masini ta'itasi e eseese.E manaʻomia e tagata faʻatau le faʻatulagaina o itula e manaʻomia e faʻatatau i o latou lava manaʻoga, ma fai i le gaosiga e tuʻuina atu se upusii talafeagai.O le maualuga o le gaosiga, o le maualuga o le tau.


Taimi meli: Apr-14-2023